Post by guemakensusab on Mar 7, 2022 17:29:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oluşturucu noktaları ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu oynamanızı tavsiye etmem. Food Street, Tasty Town, World Chef, vb. gibi birçok daha iyi seçenek var. Bu yıldız şef 2'yi denemek için kurdum ama bu oyun telefonumu ısıtıyor! öğreticiyi tamamladım ve 15 dakika kadar oynadım ve sonra oyun çöktü! bu yüzden kaldırdım. 👎🏻 Düzenleme: Çok iyi bir telefonum ve çok fazla hafızam var. sorun senin oyununda.👎🏻
Star Chef 2: Juego culinario Simulación mzmy
Foodland satın aldım ve şimdi oyunumu açtığımda otomatik olarak foodland açılıyor ve donmaya devam ediyor. Son zamanlarda oyunu facebook'a kaydetmedim ve tüm oyunumu kaybetmekten korkuyorum. Soruna herhangi bir düzeltme var mı? 6078427a oyun kimliği
Sana iki tane vereceğim ⭐⭐ güncellemen iki tane fazla yer kapladığından bu yüzden bu oyunların çoğunda paramı 💰 harcamayı bırakıyorum. Güncellemenin çok fazla yer kaplaması sorununu halletmelisin, oynamayı sevdiğim başka oyunlarım var ve tüm oyunlarımı bir tanesi için kaldırmayacağım.
Yıldız şef 2, çok yenilikçi bir restoran sim oyunudur. Geliştiriciler, ayrıntılı bir kullanım kılavuzu vermek gibi özelliklere özellikle dikkat etmişlerdir.
İyi oyun
Yıldız Aşçı Bölüm 2 doğuyor Bu oyunun yıldız Aşçı gibi bir mutfağı yok Tümünü almak için daha fazla paraya ihtiyacı var Buradaki uygulamalar çok pahalı, restoranı inşa etmek çok uzun sürüyor Bana sorarsan ilk yıldız şefi severim daha iyi çünkü tüm cihazlarınızı koymak için daha fazla alan
Çok ilerici!! Sadece çok sayıda kadın ve çeşitli şefler değil, oyunun ortamı da bir eşcinsel plajı ve bir oyun alanında eşcinsel aileleri tasvir ediyor!
Star Chef 2: Das Kochspiel Simulation onfp
Yapacak çok şeyi olan harika bir oyun.
Tamam
Gerçek hayatta işinizi yaparken pişirilecek tariflerin bir listesini düzenlemenizi sağlayan özellik gibi özellikler çok kullanışlı bir özellik… bitmiş ve siparişleri sunmaya hazır hale geri dönersiniz (gülümseme)
Şef meydan okuması neden değişti (sepet yerine) çok sınırlı olan ve daha fazla bilet almak için para almak için para harcamak zorunda olan biletleri kullanmaya başladı bu gülünç!!!!!!!!! O zaman bu oyundan zevk almamı sağlamak için yapacak bir şeyim yok.
Tam anlamıyla ihtiyaç duyduğu şeyi yüklemeyi bırakana kadar eğlendim. Kaldırmayı ve her şeyi denedim. O aptal yeşil oku tuttu ve ilerlememe izin vermedi.
Sıkıcı, yeterince ücretsiz hediye almaz.
Oyunda sorun var market yenilenmiyor
Takılıp kalana kadar bu oyundan gerçekten keyif aldım ve serviste başarısız oldum, menü yok, sadece dondu. Yeniden yükleme yardımcı olmuyor, mutlu bir şekilde destek ekibi yardımcı oldu ve birkaç gün sonra düzeltti.
Bu oyunu oynamaya başladığımdan beri yokuş aşağı gitti. Tekneler doldurmak için çok şey alır ve çok az bonus alabilirsiniz. Şeflerinizi veya pişirme istasyonlarınızı geliştirmek için öğeler almazsınız.
Bu oyunu seviyorum. Nefret ettiğim tek şey, testere kazanmanın sadece sandık açarak ve başka bir şey yapmadan elde edilmesidir.
Bu oyunda çok fazla şey oluyor. Ben yokum.
Bu oyunu oynuyordum, gerçekten beğendim! Şimdi çok zorlanıyorum. Üzerinde hiçbir şey yapmama izin vermiyor! Her şeyi çalan müzik çalışıyor, ancak ekran kilitli gibi! Şanssız bir şekilde çalışmasını sağlamak için her şeyi denedim. Yardım!
oyun çok güzel ama kolay doluyo genisletemiyorum
Eğlenceli oyun
Bouncemasters อาร์เคด itp
İyi bir oyun gibi görünüyordu ama donmaya devam etti. Uygulamayı kapattım ve öldürdüm, kaldırıp yeniden kurdum ama açılıyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Son derece sinir bozucu, misafire, şef istasyonlarından birine veya herhangi bir yere servis yapmak için masaya tıklamaya çalışıyorum, ancak gerçekten bir şey yapmasını sağlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Bu yüzden tekrar kaldırdım.
Bu oyunun facebookta reklamını gördüm. Vay! Vay! Ne güzel bir oyun! Diğer oynadığım yemek pişirme oyunlarından daha iyi ve sıkıldığım için siliyorum Ama bu oyunun o kadar çok zorluğu var ki! Sadece Şefin Ustalarını sevin! Kısa sürede çok fazla ödül. Oyunu sadece geçen hafta indirdim ve zaten 26. seviyedeyim. Bu oyunda saatlerce oynadığınız için teşekkürler.
vazo waa w
Çok daha iyi, şefleri eklemek ve genişletmek çok uzun sürüyor
Güzel oyun ama çok fazla hata var, donmaya devam ediyor, bu oyunu düzeltmeniz gerekiyor.
çok güzel
Geliştiriciler bir güncelleme yaptığında, bir şeyler bozulur. Bu oyuna harcadığım para miktarıyla daha iyisini bekliyorum. Biz oyunculardan kazanç sağlayacaksanız, kodunuzu düzeltin, aksi takdirde ne yaptığını bilen birine iletin. Facebook grubunda sorunların giderildiğine dair bir haber görene kadar yüklemeyi kaldıracağım.
Star Chef 2: Restaurant Game הדמיה fapk
Bu oyun, yoğun iş hayatından gerçekten iyi bir kaçış. Beni tazelenmiş hissettiriyor ve zihnimi sakinleştiriyor. Seviyelerinin her biri gerçekten ilginç ve oynaması eğlenceli.
Bu oyun gerçekten çekici özelliklere sahip, oynamaya başladığınızda daha da ilginç hale geliyor. Başlangıçta bir günlük sağladığı için biraz yardıma ihtiyacım vardı, ancak birkaç saat içinde oyunda başarılı oldum. Gizemli kutuyu tek seferde talep ettim. Oyunu daha da keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.
Bu oyunu oynamayı seviyorum. ama bir sorunum vardı. Oyunda duvarım inşaatı tamamlamadı. o zaman, zaten görevimi bitirdim ama para toplanamıyor. nedenini öğrenebilir miyim? Bu oyunu sıfırlamak ve baştan oynamak istiyorum. nasıl?
Harika oyun. Yoğurt bulmak neredeyse imkansız. Onları sadece yiyecek kamyonuna alıyorum ve kıtlar. İnşaat süresi de aşırı uzun ama yönetilebilir.
2 Yıldız çünkü yemek pişirmek uzun sürüyor! Yemek kamyonunu beğendim. Yiyecek satın alabilirsin!
Star Chef 2 : jeu de cuisine Simulation uit
Bu oyunu bugün indirdim ve ilk ödüllerimi kazandım. Başlangıçta, kendi restoranınızı işletme konusunda biraz deneyim kazanmanız için müşterilere marul çorbası servis etmenize izin veriyorlar. Sürekli oynuyorum. Zaten 5 seviyenin kilidi açıldı ve madeni para kayıpları kazandı.
Oyunu gerçekten seviyorum, 3 yıldızın tek nedeni, çoğu şeyin pişirilmesinin çok uzun sürmesi ve malzemeleri sipariş ettim ve onlar onlar için aldılar ama birkaç defadan fazla olanları anlamadım, bu yüzden kaldırdım ve yeniden yükledim. . Hatalar devam etmezse puanımı daha sonraki bir tarihte değiştireceğim.
Google oyun mağazası tarafından soyulmak çok kötü bir deneyim. Suçlandı, ancak oyundaki avantajları hiç almadı. Apple'a geçiyorum çünkü hepiniz hırsızsınız. Paramı iade etmeyecekti. Çok yazık çünkü bu oyuna çok para harcadım çünkü sevdim ama ARTIK YOK!!!!!
Oyunda ilerlemek zor. Biz. Bir pişirme istasyonu inşa etmek için çok fazla dekorasyon kurmanız gerekiyor.