Post by guemakensusab on Mar 7, 2022 17:39:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ poziom odblokowania ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Koham
Nie mogę włonczyć po rr
Gra ma dobrą grafikę i ma problem z rolnictwem symulator 15 tylko że na telefon bardzo polecam ocenę 5 gwiazdek
Absolutnie nie do zagrania. Niemożliwe do kierowania podczas jazdy. Po prostu losowo się obraca, niezależnie od tego, jak urządzenie jest przechylone
Gra jest fajna ale gram w FS 19 na ps4 i mi się że bardziej niż FS 16 na telefon a tak wogule gra fajna polecam
Trudna sterowność. Po ekranie telefonu żyroskopu trzymam bez ruchu, a ekranjuje i koła skręcają na prawo i lewo lewo Jest możliwość skalibrowania, lub ustawienia protetyczne żyroskopu?
Najlepsza gra, ale daję 3 gwiazdki, ponieważ wiele razy po obejrzeniu reklamy nie dostaję nagrody. w końcu gra jest dobra
Farming Simulator 16 असल की नकल वाले गेम izb
Oceniłbym to na 5 gwiazdek, ale jest ten błąd, w którym kiedy poruszam aparatem, mój aparat ma dziwną perspektywę
Ta gra jest zbagażowana, bo można w pierwszej kolejności durzo!
Jeśli chcesz, aby wygrywać aplikacje/gre płatną, aby w rachunku mimo to mam za nią płacić?
Obecnie trwa obecnie aktualizacia i nie ma
Jako najnowsza z serii gier Farming Simulator, ta gra ma najlepsze cechy symulacji rolnictwa. W grze dostępne są potężne traktory i inne maszyny ponad 20 marek
Nie mogę nawet pobrać tej gry, mam zupełnie nowe wi-fi, jest 100 razy lepsze niż wcześniej. to gra mobilna. gram na PC, w takim przypadku powinni dodać wersję na PC do pobrania.
U mnie też masz problem ze sterowaniem a wcześniej wszystko działało wysmieni
Farming Simulator 16 na Windows - Pobierz za darmo
Bardzo wajna gra brakuje mi w niej siągników i tirów bardzo polecam tą grę jest bardzo pzyjemna i wciągająca bardzo polecam
Fajna grafika i zeobić szybszę, np. traktory, kombajnem i marzyny do drewna
Kocham rolnictwo, uwielbiam tę najlepszą wersję jak dotąd dla mnie, ale jeszcze nie grałem w nowe wersje i przez wszystkie lata, kiedy ten symulator rolnictwa wyszedł, nigdy nie byłem zdenerwowany tym, co zrobili z grą lub w grze zdecydowanie powiedzieli ludziom, aby graj, a ludzie również przynieśli grę z tego, co im pokazałem, więc 10/10 za jakość.
Ta gra sprawia, że jesteś zajęty, gdy stajesz się dużym farmerem (posiadającym więcej niż 5 działek). Ale prędkość niektórych pojazdów jest bardzo niska. Będzie śmieszniej, jeśli pojazdy staną się szybkie. Ale ogólnie jest to najlepsza gra rolnicza.
Nie podoba mi się, że ten twórca gry nie myli opcji automatycznej ręcznej i innej opcji oryginalnego sterowania.
Super gra mi się bardzo podoba, że nie ma czasu reklamowego Bonus w sklepie, tylko wystarczy obejrzeć reklamę
Mam mana sztajera ale gro nie chce się włączyć fs18 powinien być bezpłatny
Gra jest bardzo fajna tylko szkoda, że nie pada deszcz i nie wolno się zakopacz w błocie
Farming Simulator 16 Simulation otfl
Dobre, najlepsze wrażenia na naszej stronie internetowej
Uwielbiam tę grę tak bardzo, że możesz umieścić kilka zwierząt w sklepie, a trochę więcej kojców byłoby dobre, ale jak dotąd ta gra jest dobra
W tej grze brakuje samouczka dla nowych graczy. Nie rozumiałem co robić nawet po kilku godzinach grania
Nie podoba mi się w porównaniu z FS 14, FS 14 jest lepszy od tego FS 16
To moja ulubiona gra grafika fajna i gra jest Wogule fajna A do FS 20 dodajcie kury i Wogule fs 14 fs 16 fs 18 i fs 20 są fajne polecam
Doskonała aplikacja... realistyczna. Pogoda w dzień i w nocy... Dodaj wszystkie pory roku.... wszystkie rodzaje roślin muszą być dostępne, jak zimą, wiosną, jesienią również latem... ... gra jest wszystkim
Farming Simulator 16 Download | Pobierz | MadDownload.com
Daje tej grze 5 gwiazdek jest ekstra a tym bardziej teraz kiedy wyszła za darmo lecz przydało przez się tak jak w FS 17 że można było by sobie np. wybór kolorów maszyn albo dawać do traktorów obciążonych na kołach ale gra i tak jest ok.
Siedzi na czarnym ekranie i nic nie robi. Absolutnie bezwartościowe. Zalecam unikanie tej gry.
Jest to świetna gra ze znacznie lepszą grafiką i większą liczbą opcji rozgrywki. Ale jest usterka z żyroskopem, która powoduje, że losowo przesuwa się w lewo bez powodu na 1-2 sekundy.
Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games Аркаде joxq